1 & 2 december Opening van instituut CESTMOI op nieuwe lokatie

Cestmoi verhuisd naar een nieuwe lokatie!  

Op 1 December 2017 is het zover, Cestmoi gaat naar een grotere locatie verhuizen. Inmiddels zit Cestmoi 10 jaar op het Van Coothplein. Een succesvolle periode, met als absolute hoogtepunt het binnenhalen van de titel “Beste Beauty Instituut van Nederland 2015”. Maar we willen verder en daarom is er nu het moment aangebroken om nieuwe stappen te gaan maken.

De nieuwe locatie wordt in Breda, om precies te zijn Princenhage, en wel op Dreef 49  (2,5 km van Cestmoi)  Princenhage is een gezellig “Dorp In Breda” met een ruim aanbod van mooie speciaal zaken. Verder kunt u gratis parkeren.

Ik heb daar momenteel mijn andere schoonheidsinstituut onder de naam “Auphir, instituut voor huidverbetering”. Een instituut met 28 jaar ervaring! In de maand November gaat daar een ingrijpende verbouwing plaatsvinden om de beide bedrijven onder één dak te brengen.  Naast groei is voor mij de belangrijkste reden van samenvoegen het bundelen van de kracht van beide bedrijven.

Zoals u gewend bent van Cestmoi hechten wij veel belang aan kennis, resultaat, advies en service. De nieuwe omgeving zal Cestmoi in staat stellen u nog beter van dienst te zijn.

Uiteraard blijven wij werken met de gerenommeerde merken Carita en Dermalogica.

Cestmoi heeft straks ruimere openingstijden, een team van 5 huidspecialisten, een pedicure, nieuwe behandelmethodes en een heuse “Browbar”.

Komende weken zie ik u graag bij Cestmoi en natuurlijk ga ik u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en de officiële opening.