Vandaag open tot 18:00 uur

4 TIPS VOOR EEN MOOI HERFSTHUIDJE

Zittend op mijn fiets, op weg naar mijn werk, ervaar ik de eerste veranderingen van het seizoen. Je voelt de weersveranderingen letterlijk in de lucht hangen. Een heerlijk fris en energiek seizoen, de herfst! Stilaan begin ik aan mijn huid overigens ook te merken dat er een seizoenswisseling gaande is.

En ik ben echt niet de enige, ik merk het aan de vragen van cliënten, ik zie het tijdens de facials die ik geef. Het wordt een ander seizoen! Maar met deze tips houd je je huid in prima conditie!

DOFFE HUID

Na de zomer heeft je huid vaak nog een mooi kleurtje, maar door diezelfde zon is je huid(hoornlaag) ook dikker en wat doffer. Soms is je huid zelfs beschadigd door de hoeveelheid zon. Tip; doe eens een kuur met een intensief exfoliërend (peeling-scrub) effect

GEVOELIGE HUID

De gevoelige “huidjes” beginnen vanaf nu de invloed van de weersomstandigheden te merken. Meer roodheid door warmte-koude verschillen, trekkerige huid door droogte van de verwarming. Tip: Je huid heeft meer bescherming nodig, gebruik vollere crèmes. Producten die je “huid barrière” versterken zorgen er tevens voor dat je huid minder reageert op de prikkels van buitenaf.

VALE HUID

Word je huid “vaal” of “futloos” , ontbreekt het je huid aan de nodige energieke uitstraling richting de winter? Tip; Denk dan eens aan de “Brightning” lijnen van diverse cosmetica merken. Veel producten werken op de helderheid van je huid zodat je natuurlijke glans verbetert. Laat je wel goed voorlichten over het gebruik en ondersteun het met een professionele gezichtsbehandeling.

SCHRALE HUID

En last but not least, vergeet niet je handen en voeten. Begin nu met je dagelijkse verzorging om de kans op een schrale huid of kloofjes zo klein mogelijk te houden. Dit laatste geldt overigens ook voor je lippen. Ga tijdig aan de slag met huidverzorgende producten (geen minerale olie) en gebruik af en toe een speciale “lip-peeling”. Je zult verrast zijn door het resultaat!

Natuurlijk is herfst niet alleen kommer en kwel. In de instituut behandeling kunnen we weer accent gaan leggen op warmte en comfort . Bij uitstek het seizoen om te “cocoonen”

Stem nu je verzorging af op het seizoen. Vind je het lastig, laat je adviseren door een schoonheidsspecialist. Wij zijn huidexperts bij uitstek.

Bron: www.wiewathaar.nl