Kennismaken

Het eerste bezoek aan een, voor u, nieuw bedrijf kan lastig zijn. Want uit welke behandeling gaat u nu kiezen? Om het u makkelijker te maken hebben wij diverse  "kennis-maak" mogelijkheden voor u op een rij gezet. Natuurlijk kunnen wij samen met u een keuze maken aan de hand van uw wensen en verwachtingen. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt helpen wij u daar uiteraard graag bij.

 "kennis-maak"-behandelingen:

Dermalogica Skin Treatments - Dermalogica 60 min. € 75.00  / 90 min. € 115.00

Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte, die de huidexperts van Cestmoi, aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse, bepalen. Personaliseren is het sleutelwoord, hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat. 

Cestmoi Comfort - Carita 120 min.€ 95.00

Deze behandeling start met een korte digitale huidmeting, waaruit een behandelplan met productadvies volgt. Aansluitend een gepersonaliseerde behandeling van Carita.

Cestmoi Excellent - Carita 150 min. € 125.00

Alles meten en weten! Bent u benieuwd naar de conditie van uw huid en heeft u vragen over uw huid? Dan is de Ecxellent behandeling echt iets voor u! We starten de behandeling met een uitgebreide digitale huidanalyse. Uw huidconditie wordt uitgebreid gemeten en zichtbaar gemaakt. De meetresultaten,uw doel en verwachtingen vormen de basis voor een gepersonaliseerde Carita behandeling. Maatwerk dus!

Big City Treatment - Carita  60 min. € 69.00

Compacte effectieve "power boost" behandeling voor een zichtbaar verbeterde uitstraling van uw huid.

Small City - 30 min. € 36.00

Een snelle "touche-up" behandeling:  Epileren - Peeling - Crememasker inmasseren

 

Naar prijslijst met alle behandelingsmogelijkheden...

Direct online afspreken....