Carita

content image

Specialist in huidverbetering

specialist op het gebied van huidveroudering gebaseerd op een hypermoderne en hoogwaardige technologie, legt de nadruk op het Globale Schoonheidsconcept, zijn producten en de schoonheidsbehandelingen, daardoor is dit merk anders dan andere.

CARITA, nog steeds een "glamour"-merk, dat echter niet met dit etiket te koop loopt, bestaat uit raffinement, elegantie en eenvoud, eigenschappen die op subtiele wijze teruggevonden kunnen worden in de ingrediënten en de textuur van de producten, maar ook in de hoogstpersoonlijke service in de salons.

Bron: Carita Paris

content image

Een unieke methode

De gedachte van Carita dat schoonheid een kwestie is van het regelmatig toepassen van de juiste rituelen, komt concreet tot uiting in een unieke methode in 4 stappen. Hierdoor is het mogelijk om op een doelgerichte manier tegemoet te komen aan alle behoeften van het gezicht, het lichaam en het haar.

Stap 1 - VOORBEREIDEN Reinigt de huid en het haar grondig en vormt een voorbereiding op de aanvullende schoonheidsproducten.

Stap 2 - ACTIVEREN Corrigeert een onevenwichtige toestand van de huid en het haar en doet hun schoonheidskapitaal herleven.

Stap 3 - ONTHULLEN Herstelt het glanzende, zachte en jeugdige aspect van de huid en het haar en beschermt tevens tegen schadelijke externe factoren.

Stap 4 - SUBLIMEREN Geeft het uiterlijk een perfecte finishing touch: verfraait de textuur van de huid en het haar met als doel dat deze er onvergetelijk mooi gaan uitzien.

Bron: Carita Paris

content image

HighTech, Ideal-Pro-Lift,

De zusters CARITA zagen al vroeg in hoe belangrijk trillingsgolven zijn om de weefsels te draineren en gifstoffen uit de weefsels te verwijderen.

CARITA werkt tegenwoordig met een nieuw, uiterst sterk apparaat, dat het summum is van vele jaren research: de IDEAL- PRO-LIFT.

Dit apparaat werd ontworpen om de werking van de verzorgingsproducten te optimaliseren en het handmatige ritueel te perfectioneren. Het heeft vele voordelen: het reinigt de huid grondig, voert zuurstof toe, bevordert de opname van de werkstoffen, stimuleert de cellen en de spiervezels.

Na een Carita- behandeling voelt men zich beslist anders dan ervoor. En iedereen kan het resultaat daarvan zien!

Bron: Carita Paris