Vandaag open tot 21:00 uur
content image
content image

Carita

Specialist in huidverbetering

Specialist op het gebied van huidveroudering gebaseerd op een hypermoderne en hoogwaardige technologie, legt de nadruk op het Globale Schoonheidsconcept, zijn producten en de schoonheidsbehandelingen, daardoor is dit merk anders dan andere.

CARITA, nog steeds een "glamour"-merk, dat echter niet met dit etiket te koop loopt, bestaat uit raffinement, elegantie en eenvoud, eigenschappen die op subtiele wijze teruggevonden kunnen worden in de ingrediënten en de textuur van de producten, maar ook in de hoogstpersoonlijke service in de salons.

Bron: Carita Paris

content image

HighTech, C.L.E. apparaat,

De zusters CARITA zagen al vroeg in hoe belangrijk trillingsgolven zijn om de weefsels te draineren en gifstoffen uit de weefsels te verwijderen.  .

CARITA werkt tegenwoordig met een nieuw, uiterst sterk apparaat, dat het summum is van vele jaren research: De Cinetic Lift Expert.  De C.L.E. is een ware revolutie op het gebied van Mirco-Stromen, UltraSound en Lichtbehandeling.

Dit apparaat werd ontworpen om de werking van de verzorgingsproducten te optimaliseren en het handmatige ritueel te perfectioneren. Het heeft vele voordelen: het reinigt de huid grondig, voert zuurstof toe, bevordert de opname van de werkstoffen, stimuleert de cellen en de spiervezels. Sinds enige tijd is er nu een revolutionair "My C.L.E."apparaat voor thuisgebruik om de effectiviteit van Carita te perfectioneren.

Na een Carita- behandeling voelt men zich beslist anders dan ervoor. En iedereen kan het resultaat daarvan zien!

Bron: Carita Paris

content image

Een unieke methode

‘Bij CARITA is de behandeling in de eerste plaats tijd voor zichzelf, waarbij de personalisatie de diepte van de werking sublimeert. Laat u leiden bij uw keuze van een transformatieve behandeling (met of zonder CARITAschoonheidsmachine) die de grenzen van de topische cosmetica overstijgt en uw mooiste trekken onthult. Voor iedere vrouw een specifieke verzorging, in functie van het gewenste effect en van de te behandelen zone. Een moduleerbaar aanbod dat hand in hand met de Schoonheidsspecialisten van CARITA wordt opgebouwd voor een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Behandelingen opgedeeld volgens de tijd om zo goed mogelijk afgestemd te zijn op het ritme van uw dagen.

Bron: Carita Paris