Zaterdag weer geopend vanaf 09:00 uur
content image

Decléor

Sinds ruim 40 jaar steunt het merk haar ontwikkeling op drie fundamentele waarden, die eigen zijn aan de wereld van de essentiële oliën:
natuurlijkheid, zintuiglijkheid en doeltreffendheid.

DECLÉOR selecteert steeds zeer hoogwaardige essentiële oliën, de zuiverste en de doeltreffendste. Het merk werkt dan ook samen met de beste leveranciers die aan de spits zijn van de nieuwste technologieën en reglementering, die een traceerbaarheid kunnen waarborgen van het begin tot het einde van de productieketen: selectie van de planten en van de teeltplaatsen, optimalisering van de oogstdatums, aangepaste extractiemethode en strikte kwaliteitscontrole door chromatografie.

De kwaliteitswaarborg wordt niet alleen bij de bron gesteld maar onze kwaliteitslaboratoria controleren ook systematisch en nauwgezet elk lot om er zeker van te zijn dat elke levering in overeenstemming is met onze standaarden.

DECLÉOR kiest essentiële oliën van de beste kwaliteit die voldoen aan een welbepaald chemotype* en een gekozen geurkwaliteit. Dankzij haar veeleisende benadering is het merk DECLÉOR een expert geworden in de cosmetische Aromatherapie: 
zuiver wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling betreffen vandaag de dag ruim 50 essentiële oliën, verwerkt in meer dan 120 formules.

(* het chemotype stemt overeen met een daadwerkelijke biochemische "identiteitskaart” van de plant)