Skin Treatments: ProSkin 30/60

Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele behandelingen (ProSkin Treatments) doordat iedere behandeling volledig op maat wordt gemaakt. Deze personalisatie is mogelijk doordat een Dermalogica huidexpert voorafgaand aan de behandeling een grondige Face Mapping uitvoert. Deze huidanalyse geeft inzicht in de huidconditie en –behoefte, waardoor een persoonlijk behandelplan kan worden opgesteld. Op die manier wordt maximaal resultaat behaalt met de behandeling.

Méér informatie Dermalogica ProSkin treatments.....

Skin Bar®

Bent u benieuwd wat de producten van Dermalogica kunnen betekenen voor uw huid? Neem dan plaats aan de Skin Bar en gun uzelf een miniworkshop huidverzorging. Probeer vrijblijvend alle producten uit het assortiment van Dermalogica met behulp van een huidexpert. Loop ieder moment van de dag binnen en try before you buy!

Face Mapping®

Een Face Mapping® is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in 6 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies. U ontvangt uw persoonlijke Skin Fitness Plan.

FaceFit

FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid.

Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvangt u tips voor thuisgebruik.

Laat u verrassen door het zichtbare resultaat in 10 minuten!