Expert Dermalogica

Cestmoi heeft inmiddels drie Dermalogica Huidexperts!

Bijzonder en een prestatie om als bedrijf trots op te zijn!

Simone, Ingela en Corné
bereiken EXPERT status met Dermalogica "Ëxpert" programma.

Een gecertificeerde skin care therapist biedt een professionele skin treatment. De Expert Status, een prestigieuze status, wordt toegekend door Dermalogica. Cestmoi werkt met Dermalogica producten en biedt unieke behandelingen aan die speciaal door dit merk zijn samengesteld. Het Dermalogica expert programma is een hoogstaande opleiding met praktijk en theorielessen aangeboden door gecertificeerde experts van Dermalogica. Het programma met drie verschillende niveaus, namelijk Certified, Specialist en Expert, brengt de kennis en vaardigheden van de skin care therapists op een niveau van wereldklasse. 

In de verschillende stadia van de trainingen leren de skin care therapists de huid te analyseren aan de hand van de Dermalogica Face Mapping® huidanalyse, het toevoegen van hand-, voet- en hoofdmassages aan de reguliere treatment, oplossingsgericht denken, exfoliatie technieken, huidkalmerende treatments, huidverhelderende treatments en het verminderen van hyperpigmentatie. “Het essentiële element van het Expert programma is de passie van de skin care therapist” zegt Jane Wurwand, oprichtster van Dermalogica. Het effect van de producten hangt af van de focus en energie die de skin care therapist geeft, dit maakt haar expertise zo essentieel in deze veranderende samenleving.

Ingela, Simone en Corné zijn één van de weinige skin care therapists die deze onderscheiding krijgt per jaar in Nederland en België.

Het team van Cestmoi bestaat nu uit drie Dermalogica experts en één Dermalogica Specialist, u bent dus in goede handen!