Maandag weer geopend vanaf 13:00 uur

Wat is Face Mapping?

Een Face Mapping is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in 6 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies.

Hoe vaak zou je een Face Mapping moeten ondergaan?

Wij raden aan om je gezichtshuid minimaal ieder seizoen te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen, en daarmee ook uw huidconditie- en behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gedurende bepaalde periodes van het jaar bijvoorbeeld nodig zijn om met grotere regelmaat een booster en/of masker te gebruiken om de huid voldoende hydratatie te bieden.

Na afloop van de FaceMap huidanalyse ontvangt u een persoonlijk Skin Fitness Plan met daarin uw huidtype, huidconditie en persoonlijke productadvies.

Afspreken

Gratis FaceMap huidanalyse