Face Map our Nation

content image

wat is face map our nation?

Face Map Our Nation is een project dat wereldwijd wordt georganiseerd door Dermalogica in samenwerking met huidexperts. Het doel? Zoveel mogelijk mensen een Face Mapping® huidanalyse laten ervaren! Huidexperts in de Benelux & Frankrijk organiseren hiervoor in mei en juni Face Map Our Nation events. Je bent van harte welkom bij Cestmoi op zaterdag  21 mei

content image

steun fite! 

Face Mapping® wordt uitsluitend uitgevoerd door Dermalogica huidexperts en is normaal gesproken kosteloos. Tijdens het Face Map Our Nation project wordt voor elke Face Mapping® een donatie gevraagd van minimaal €1. Iedere euro wordt volledig gedoneerd aan FITE.

FITE staat voor Fincancial Independence Through Entrepreneurship. In 2010 startte Jane Wurwand (oprichter van Dermalogica) met dit initiatief, als onderdeel van de Dermalogica Foundation. FITE helpt vrouwen wereldwijd bij het opzetten en laten groeien van een eigen bedrijf, zodat zij én hun families een beter toekomstperspectief krijgen. Wij geloven dat vrouwen de wereld beter maken en investeren daarom in hun potentie aan de hand van 3 pijlers: krediet, educatie en inspiratie.