Maandag weer geopend vanaf 13:00 uur

Gezichtsverzorging

Kennismaken met Cestmoi

Het eerste bezoek aan een, voor u, nieuw bedrijf kan lastig zijn. Want uit welke behandeling gaat u nu kiezen? Om het u makkelijker te maken hebben wij diverse  "kennis-maak" mogelijkheden voor u op een rij gezet. Natuurlijk kunnen wij samen met u een keuze maken aan de hand van uw wensen en verwachtingen. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt helpen wij u daar uiteraard graag bij, zodat u de juiste gezichtsverzorging van ons ontvangt. 

Laat u aan de hand van uw intake adviseren over de bij uw huid passende behandeling en/of cosmeticamerk. Eén van de huidspecialisten gaat samen met u op zoek naar een oplossing die past bij uw doel en verwachtingen.

De "kennis-maak" behandeling bestaat uit:

een intake (15 min.) - Skin treatment (60 min.) - advies (15 min.)

prijs € 82,50  (in online agenda: kennismakingsbehandeling gezicht met intake)

Mocht u al bekend zijn met één van onze vier cosmeticamerken kunt u natuurlijk uw keuze maken uit onderstaande behandelingen.

content image

Dermalogica

Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte, die de huidexperts van Cestmoi, aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse, bepalen. Personaliseren is het sleutelwoord, hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat. 

Naar Dermalogica behandelingen om uw keuze te maken....

content image

CaritaSpecialist in huidverbetering

specialist op het gebied van huidveroudering gebaseerd op een hypermoderne en hoogwaardige technologie, legt de nadruk op het Globale Schoonheidsconcept, zijn producten en de schoonheidsbehandelingen, daardoor is dit merk anders dan andere.

CARITA, nog steeds een "glamour"-merk, dat echter niet met dit etiket te koop loopt, bestaat uit raffinement, elegantie en eenvoud, eigenschappen die op subtiele wijze teruggevonden kunnen worden in de ingrediënten en de textuur van de producten, maar ook in de hoogstpersoonlijke service in de salons.                                                           Bron: Carita Paris

Naar Carita behandelingen om uw keuze te maken....

content image

Esthederm

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Naar Esthederm behandelingen om uw keuze te maken....

Onze vier cosmeticamerken, zijn gespecialiseerd in huidverbetering en gezichtsverzorging, er is altijd een merk dat bij u past!