Maandag weer geopend vanaf 13:00 uur

Massage

 

Last van uw nek/schouder of rug, toe aan de nodige rust na een drukke werkweek, preventief of heeft u het gewoon verdiend? 

Van Sportmassage tot "ontspannings"-massage

De ervaren masseurs van Cestmoi beheersen de massagetechnieken van sportmassage tot aan de totale ontspanningsmassage.  Na de massage is er weer balans tussen lichaam en geest of hebben de spieren weer meer bewegingsvrijheid.

Preventief

Steeds meer clienten gaan, 'ter preventie' , met een vaste regelmaat naar een masseur. Om te voorkomen dat je werkhouding of werkstress teveel invloed gaat krijgen op je lichaam.

Well-Being

De huidige tijd vraagt om meer aandacht voor je geestelijke en lichamelijke balans. Je wil gewoon  'lekker' in je vel zitten.

Thais Voetritueel

gebaseerd op eeuwenoude tradities van Thaise massagecultuur is het voetritueel speciaal voor u samengesteld. Genietend van een heerlijke Thaise thee kunt u zich overgeven aan uw welverdiende rust. Het ritueel begint met een kruidenbad, een voetwassing volgt. De voetmassage wordt volgens oosterse filosofie uitgevoerd met een ''nuats'' en stimuleert alle drukpunten. Voel de energie weer stromen!

Hot-stone massage  

Masseren met basaltstenen geeft een nieuwe ervaring. Door de combinatie van oliën en warmte geeft deze massage een heerlijk gevoel van welbehagen. Deze krachtige en diepe massage geeft een diep ontspannend maar vooral energiek gevoel. 

Een ervaring die u beslist niet mag missen!

content image