Maandag weer geopend vanaf 13:00 uur

Nieuwe Behandelmethode: Micro Needling

Reeds beproefde methode die door vernieuwde medische kennis vele malen effectiever inzetbaar is. Te gebruiken voor huidverbetering, rimpeltjes verminderen, pigmentbehandeling, acnelittekens, verbetering huidconditie.  Bedenk dat deze methode de opname van werkstoffen kan verbeteren met 40-80%, collageen en elastine kan stimuleren tot meer activiteit en invloed heeft op pigmentatie vermindering.

Wat is microneedling?

Microneedling is een behandelprocedure waarbij met een pen de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Afhankelijk van de lengte worden diverse huidcondities effectief behandeld. De huid wordt aangezet tot het stimuleren van de fibroblasten (collageen, elastine en hyaluronzuur).

Deze intensieve behandeling vergt veel van de huid en kan alleen op een gezonde huid toegepast worden.

Na de behandeling is niet direct resultaat te zien. Dit komt doordat de huid een aantal weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageenvorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. Bij inname van nutricosmetics met extra collageen en andere noodzakelijke bouwstoffen, kan er een veel beter resultaat verwacht worden. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de microneedling behandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker!

Microneedling is zeer geschikt voor:

  • Fijne lijntjes & rimpels
  • verstrakking van de huid, ook rond de ogen
  • verminderen/verwijderen van pigmentvlekken
  • vermindering van couperose
  • (acné)littekens
  • verfijning van grove poriën

Voorafgaande aan de behandeling vind er een intake plaats waarin we samen met jou gaan kijken naar je wensen en de te verwachten resultaten.