Ons verhaal.....

Winnaar van de Beauty Award 2015,

                      "Beste Beauty Instituut" van Nederland!

Wij zijn natuurlijk erg trots op het behalen van deze prestigieuse titel. Graag willen wij u vertellen waarin we als bedrijf en als team omderscheidend zijn.  

Serieuze aandacht voor uw huid

Uw huid liegt nooit. Als u straalt, zien we dat aan uw huid. Maar ook als u niet lekker in uw vel zit. Gelukkig kunnen we de huid flink verbeteren, met de juiste kennis en aandacht. Want dat is de essentie van huidverzorging: Wij zijn serieus in onze huidverzorging en geven aandacht aan de mens daarachter. Met de nieuwste technieken en inzichten, met alle tijd en verwennerij voor uw huid. Zodat u trots tegen de spiegel kunt zeggen: Cestmoi!

Sterker nog, kennis en kwaliteit vormden slechts de basis voor mijn beeld van een instituut dat de beste huidzorg en ontharingstechniek combineert met heerlijke ontspanning. Een instituut waar cliënten hun huidverzorging uit handen kunnen geven, terwijl ze genieten van welkome rust. Waar zij alle tijd krijgen om te praten over hun huid en alles wat daarachter schuilt. Die combinatie is essentieel in de visie van Cestmoi. Om een cliënt ècht te kunnen helpen, is vertrouwen vereist. En vertrouwen moet je verdienen.

Met ons bedrijf hebben wij, Simone, Ingela, Maurice en ondergetekende, inmiddels bewezen dat uitstekend te kunnen, ieder vanuit eigen kracht. 

Wat ons het meeste motiveert, is resultaat. Met iedere cliënt wordt een duidelijk doel bepaald, de optimale oplossing voor een huidprobleem. Simone en Corné zijn eerlijk over de mogelijkheden en de cliënt eerlijk over diens wil en discipline om het doel te bereiken. De mooiste beloning is de garantie op een flink verbeterde huid. De behandelingen zorgen bovendien voor nieuwe energie en een fraaier zelfbeeld. Professionele huidverzorging begint met een duidelijk doel. We kunnen uw huid herstellen, of we kunnen een concreet huidprobleem oplossen. Ruime kennis en ervaring zorgen dat we met grote zekerheid kunnen aangeven welke resultaten wij met uw huid kunnen boeken. Serieuze aandacht betekent eerlijkheid over de mogelijkheden èn beperkingen. En eerlijkheid over uw rol tussen de behandelingen door. Samen werken we aan een stralende huid.Cestmoi combineert de beste huidzorg met heerlijke ontspanning. U geeft uw huidverzorging uit handen en geniet van een rustgevende behandeling. Daarna nemen we alle tijd om bij te praten over uw huid en wat daarachter schuilt. Want om u ècht te kunnen helpen, hebben we vertrouwen nodig.

En dat kunnen we alleen verdienen met waar we het beste in zijn: serieuze aandacht voor uw huid.

Corné Hendrikx