Maandag weer geopend vanaf 13:00 uur

Prijzen gezichtsbehandeling

Carita behandelprijzen

Carita Skin Treatment Jeunesse

Op een natuurlijke manier ouder worden, maar wel met een mooie jonge 'shine' op je huid. Hypermoderne en hoogwaardige technologie gekoppelt aan de bijzondere ervaring van direct resultaat!

'Anti-aging' treatment (90 min.)

130,00

Carita Skin Treatment Ideal

Aangepast aan je huidcondities ervaar je de effectieve en weldadige behandeling van Carita. Hypermoderne en hoogwaardige technologie gekoppelt aan de bijzondere ervaring van direct resultaat!

'Vocht-Kalmeren-Reinigen-Droog' (90min.)

106,00

Esthederm behandelprijzen

Esthederm Time System 60

72,50

Esthederm Molecular Care 75

87,50

Esthederm Quick Hydra

37,50

Esthederm Lift System

103,50

Dermalogica behandelprijzen

Dermalogica ProSkin Expert 60

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling.

Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

119,95

Dermalogica ProSkin 60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte.

82,50

Dermalogica ProSkin 30

Een 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen of huidveroudering wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op de persoonlijke huidconditie en wensen van u en indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

42,00

Dermalogica ProSkin 30 Expert Active

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica's meest krachtige peeling. Deze hoogwaardige treatment zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

 

59,95