Maandag weer geopend vanaf 13:00 uur

Prijzen huidverbetering

Dermalogica ProSkin Expert 60

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling.

Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

119,95

Dermalogica ProSkin 60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte.

82,50

Micro-Dermabrasie Skin Treatment (90 min.)

Microdermabrasie behandelingen worden voor u ´op maat` ingezet. Het meeste rendement krijgt u als wij de behandeling in kuurvorm gebruiken.

131,50

Dermalogica Skin Treatment mini-kuur Exfoliant (peeling)

Exfolieert, verzacht en verheldert de doffe vermoeide huid. Zichtbare verbetering! (3 x 30 minuten)

99,95

Micro-Dermabrasie Skin Treatment (60 min.)

Microdermabrasie behandelingen worden voor u ´op maat` ingezet. Het meeste rendement krijgt u als wij de behandeling in kuurvorm gebruiken.

 

97,50

Bio Surface Peel (60 min)

Huidverbetering van het hoogste niveau

BioSurface peeling is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van dermalogica en het International Dermal Institute. De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden, en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Bovendien werkt deze peeling verzachtend en verhelderend op de huid.

99,95

Skin Rejuvenation Treatment: gezicht

- per behandeling -

95,00

Pigment I.P.L. behandeling: per wang

- per behandeling en per zone -

70,00

Roodheid verminderen: gezicht

- per behandeling -

120,00

Dermalogica ProSkin 30 Expert Active

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica's meest krachtige peeling. Deze hoogwaardige treatment zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

 

59,95