Maandag weer geopend vanaf 13:00 uur

Dermalogica ProSkin Treatments

Voor jouw meest gezonde huid ooit!

Als huidexperts helpen wij u bij het bereiken van uw huidgerelateerde doelen- wat deze ook zijn. Dat betekent dat wij een verzorgingsplan op maat maken, dat volledig aangepast is op uw huidconditie of huidprobleem.  Wij bieden u de tools om een gezonde huid te bereiken en behouden. Dit kan op verschillende manieren afhankelijk van wat het beste bij u past. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

content image

ProSkin30 (30 minuten)          € 39,95

Een 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen of huidveroudering wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op de persoonlijke huidconditie en wensen van u en indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

content image

ProSkin60 (60 minuten)          € 75,00

Een uitgebreide 60-minuten behandeling gericht op maximale huidverbetering op maximale huidverbetering. Wij maken de behandeling volledig op maat en stemmen deze af op uw  huidbehoefte en wensen die blijken uit uw consultation card en Face Mapping. Tijdens de behandeling gebruiken wij  uitsluitend professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

tip! extra module massage (15 min.) € 20,00

content image

ProSkin30 Expert Active (30 minuten)          € 49,95

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica's meest krachtige peeling. Deze hoogwaardige treatment zorgt voor huidverbetering op het hoogste en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

 

content image

ProSkin60 Expert Active (60 minuten)          € 99,50

De ultieme gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling maakt uw huidExpert gebruik van Dermalogica's meest intensieve peeling. Ook worden hoogwaardige serums gebruikt en wordt indien gewenst apparatuur ingezet, waaronder MicroCurrent en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

tip! extra module skin rejuvenation (30 min.) € 55,00