Vandaag open tot 18:00 uur
content image

Sepai

Ben jij op zoek naar optimale resultaten en personalitie, dan is SEPAI jouw merk!

Je eigen Beauty Lab

Het doel van Sepai is om een volledig veilige, ultra-efficiënte en betrouwbare productlijn te realiseren die daadwerkelijk de manier verandert waarop de huid op cellulair niveau presteert. Het herstelt de regeneratiecapaciteit van de huid en brengt daarmee de kwaliteit van de huid terug naar haar oorspronkelijke staat. Dit doel is leidend en blijft de ontwikkeling voorzetten naar complexen met 99% werkstoffen die maximaal effect leveren met minimale hulpstoffen en die geen valse beloften doen. Hiermee is een nieuw type huidverzorging geboren: Sepai Beauticeuticals.

De fundering is de basis van iedere constructie. Zo is de huid vergelijkbaar met een gebouw: is de constructie zwak dan zal het onvermijdelijk kwetsbaarder zijn naarmate het ouder wordt. Een echt stevige huid en een natuurlijke jeugdige uitstraling zijn het resultaat van een sterke, gezonde en veerkrachtige huidopbouw. Sepai producten pakken deze structurele kwesties direct aan. De doelgerichte Sepai huidverzorging is als een ‘personal trainer’ voor de huid. Het zet de huidcellen aan tot optimale prestaties en stimuleert hen voor een verbeterde fundamentele huidstructuur.

Nog een stapje verder? Cosmetica op basis van jouw DNA!

Gen Decode is een gespecialiseerd programma van Sepai dat gericht is op het verminderen van veroudering van de huid, terwijl het de huid in balans brengt. Dankzij een genetische analyse van de huid wordt een cosmetische behandeling op basis van individuele magistrale formules ontworpen.

content image

Cosmetica op basis van jouw DNA, Gen Decode is het ultieme maatwerk!

Gen Decode is een 100% op maat gemaakte huidverzorging waarbij je genen (DNA), persoonlijke kenmerken, levensstijl en voorkeuren worden meegenomen om een optimale behandeling te creëren. Door deze persoonlijke verzorging wordt de impact van huidveroudering op het hoogste niveau geminimaliseerd, de balans van de huid wordt hersteld en de cel functies optimaal geherprogrammeerd.

Om Gen Decode van Sepai te ontwikkelen zijn verschillende polymorfismes (veranderingen in de genen) geanalyseerd die gerelateerd zijn aan diverse cel functies die de huidveroudering direct en indirect beïnvloeden. Om een uniek en individuele cosmetische behandeling te ontwerpen worden de genen, persoonlijke huid kenmerken en levensstijl geanalyseerd. Zo kan een unieke formule elk aspect van de persoonlijke huidveroudering aanpakken en voorkomen.

Resultaat

Het Sepai Gen Decode protocol wordt zo ontworpen dat ze perfect aansluit bij de persoonlijke en  specifieke behoeftes om de huid naar haar optimale niveau te brengen met 100% werkzaamheid en precisie. Met meer dan 600.000 op maat gemaakte protocollen combineert elk product de meest geavanceerde technologie met actieve natuurlijke ingrediënten om alle behoeftes en tekortkomingen te behandelen.