"Summer Package Deal"

content image

Inhoud "Summer Package Deal"

- Protection 50 Sports spf 50 

Dit breedspectrum zonbeschermingsproduct geeft optimale bescherming tegen UVA en UVB-stralen en is geschikt voor lichaam en gezicht. De formule is niet vet, trekt snel in en geeft een comfortabel gevoel op de huid. Lichtgewicht en waterresistent (tot 40 minuten). Beschermt, verzorgt en gaat vochtverlies tegen door gebruik van Liposomen Technologie

- Protection 50 Sports spf 50  Terras Verpakking 

- After Sun Repair

Deze verkoelende, therapeutische balsem herstelt de huidschade die is opgelopen door blootstelling aan UV-stralen. Algen en Hyaluronzuur werken hydraterend om het herstelproces van de huid te versnellen. De unieke mix van Zoethout, Lavendel, Komkommer en Kamille bieden onmiddellijke verkoeling en kalmering aan de gestresste huid als gevolg van zonverbranding.

- Mooie Strand- of Yoga-tas

- MicroZone treatment

Erg actueel is de "Summer Care Prepare" behandeling, een compacte behandeling met het accent op het voorbereiden op en optimaal in conditie brengen van jouw huid. Een aanrader voor het seizoen waar je huid weer moet wennen aan de zon. Heb jij liever een ander accent? Is gewoon mogelijk natuurlijk!

Package Deal:

Normaal € 121.05  NU € 85.00   (zolang de voorraad strekt)